Секса и кръвната група

МЪЖЪТ “0” И ЖЕНАТА “А”
Пълна сексуална съвместимост! Активността на “0” пасва чудесно на пасивната “А” и обратното. Все пак тя има нужда от дълги въведения, особено когато е от Rh+. Страхува се да не бъде нагрубена. Той трябва да напредва предпазливо. В замяна на това, с течение на времето, тя става доста възприемчива при композирането на вариации в любовта.

МЪЖЪТ “0” И ЖЕНАТА “В”
И за тези двама важи същата забележка, както и за предишните. Той е активен, тя е по-пасивна, може и да се предаде, ако чувствата й са прекалено силни. Те имат нужда от атмосфера. За да й хареса, той трябва да я накара да се любят на необичайни места: паркинги, асансьори, телефонни кабини, кухненски маси... Той трябва периодично да оставя инициативата в нейни ръце, както за часа, така и за мястото и позата. Ако не направи това, тя ще потърси друг партньор, особено ако се отнася за жената “В” Rh.

МЪЖЪТ “0” И ЖЕНАТА “АВ”
Това е много несигурна еротична комбинация. Ако той е от Rh+, ще се разбира със своята “АВ” Rh. Обратното е доста по-малко вероятно. Той не трябва да се страхува от нейните фантастични хрумвания (подчинение, сценарий...), които са твърде безобидни, но тя има нужда от тях. Ако той се прояви към нея като сексуален егоист, желаещ да я превърне в жена-предмет, ще я направи фригидна. Или ужасна... В такъв случай – да му мисли. Тя е способна да извика любовника си в собственото им брачно легло.

МЪЖЪТ “А” И ЖЕНАТА “0”
Те прекарват повече от всички други в леглото. Тя никога не е задоволена, особено ако е от Rh. Той трябва да й предложи варианти за първия акт. Тя има нужда от много внимание и точно определени ласки. Той не трябва да се обижда от нейните желания. Най-добрата еротична комбинация е мъж “А” Rh+ и жена “0” Rh. Ho и другите не са зле...

МЪЖЪТ “А” И ЖЕНАТА “А”
Идеална комбинация за жените от “А”. Това е мъж от техния тип, с когото ще изпитат истинското удоволствие. При него поначало не е така изразително, така че тя трябва да бъде много внимателна с него. Това е отличен еротичен съюз (без значение на Rh), въпреки че нито единият, нито другият имат вкус към новостите и екзотиката.
МЪЖЪТ “А” И ЖЕНАТА “В”
Те повече говорят за любов, отколкото я правят! Понякога обичат чисто и просто да фантазират. Този начин на стимулиране им е необходим и на двамата, но в различна степен. При нея – силно, при него – нежно. Това може да се окаже нещо второстепенно. Тях не ги привличат сексуалните пози, а жената “В” има необясним и неоснователен страх с този партньор. Най-добрата еротична комбинация е мъж “А” Rh и жена “В” Rh.

МЪЖЪТ “А” И ЖЕНАТА “АВ”
Пълен провал. Те нямат сексуални чувства един към друг, отблъскват се взаимно. Тя обожава оралния секс с всички други партньори, но с него – това е смъртен грях. Той би искал да я обладае в животинска поза, а тя обича това само с партньори от “0” или “АВ”. В 68 % от случаите тя ще му изневерява. Той ще стане язвителен. Никаква комбинация на Rh не оправя нещата.

МЪЖЪТ “В” И ЖЕНАТА “0”
Това е “техничната” еротична двойка! Те опитват, експериментират, сравняват, вадят заключения... и започват отново. В тази механичност може би има твърде малко чувства и това рискува да отегчи господин “В” от Rh. Ho сексуалното задоволяване е гарантирано, ако са от един и същ Rh. Тя никога не трябва да се люби, когато е ядосана или разочарована. Защото това може да се превърже в ръкопашен бой.

МЪЖЪТ “В” И ЖЕНАТА “А”
В повечето случаи тя иска да правят едновременно орален секс. Това й е абсолютно необходимо, за да постигне максималното удоволствие с този партньор. Идете, че разберете, защо го отказва на други партньори. В замяна на това той трябва да я задоволи, иначе ще спят отделно. Тя загубва интерес към акробатиките, ако той стане прекалено романтичен, а тя обича романтиката преди и след секса. Обича и бурната любов и изисква от него същото. Те са отлична еротична комбинация, каквито и да са Rh, и двамата харесват естествения секс и нищо друго.

МЪЖЪТ “В” И ЖЕНАТА “В”
Във всички комбинации те са средна работа. В честотата на сношенията, лудориите... Всъщност, когато се срещнат, сексът не ги интересува много. Имат други интереси. Съвсем малко подобрение на отношенията се забелязва, ако комбинацията е от мъж “В” Rh и жена “В” Rh+.

МЪЖЪТ “В” И ЖЕНАТА “АВ”
Бурни отношения, когато мъжът е доста по-млад от жената. Тя е идеална инициаторка. Това е така нареченият “див секс”. Нито един специализиран учебник не е способен да предложи толкова в тази област, независимо дали се отнася за рекорди, пози, фантазии, най-различни варианти, едни от други по-невероятни... За жалост това е само секс и нищо друго. Някои се приспособяват към това, други не успяват.

МЪЖЪТ “АВ” И ЖЕНАТА “0”
Имат нужда да се адаптират един към друг. Жената “0” Rh и мъжът “АВ” Rh образуват забележителна еротична двойка. Тя се отнася към неговия орган като с истински идол! Той се задължава винаги да й предлага нещо ново, защото в леглото тя е разбрала за неговия богат въображаем свят. Той ще бъде доволен, ако не е егоист в удоволствието. Това е една от еротичните комбинации, която често изпитва едновременно върховното удоволствие.

МЪЖЪТ “АВ” И ЖЕНАТА “А”
Еротична двойка, чувствително под средното ниво. В секса тя се страхува от неговите новаторства. С изключение на някои жени от “А” Rh, интересът към оная работа на мъжа “АВ” често ги ужасява. Може би само една кратка авантюра би оставила добър спомен на тази двойка. И все пак...

МЪЖЪТ “АВ” И ЖЕНАТА “В”
Те са сред двойките, които имат най-слаби полови отношения. Но въпреки това, тяхното разбирателство е отлично. Това е стабилна комбинация. Те правят класическа любов и никога не се впускат в еротични вариации, което не се случва много често при останалите кръвни групи. Това не пречи на жената “В” да изпитва удоволствие, нито на мъжа “АВ” да достигне отлично сексуално равновесие. Интересна и ефикасна комбинация!

МЪЖЪТ “АВ” И ЖЕНАТА “АВ”
Всичко или нищо! Или са на седмото небе, което споделят 24 часа в денонощието, или са пустинята Гоби. По начало техният съюз е кратък и се базира като че ли само на секса и на нищо друго. През другото време те се считат за врагове.

Откъс от книгата:

Тайната на вашата кръвна група – Жан-Луи Дегодензи