Гадания по любимия плод

Сега е сезонът на плодовете. Кой от тези плодове е най-вкусен на една жена и кой би избрала за еднодневна диета? Това ще покаже повече за интимните й желания.

Череши

Жените, които предпочитат този плод най-често са разочаровани от мъжете си, но не горят от желание да експериментират с нов партньор. Те по-скоро приемат, отколкото отхвърлят условностите на секса и вярват, че той е създаден от Твореца единствено за продължаване на поколението. Въпреки всичко това са изключително нежни и внимателни създания, с които можете да изживеете незабравими мигове, стига да достигнете до скритите потребности на тези дами.

Ананас

Този плод предпочитат по-екстравагантните жени. Те знаят своята цена и се опитват по същия начин да оценят своя партньор. Особено критични към себе си и към другите, на тези дами трудно може да се угоди в интимния живот. Това са дами, които са особено подходящи за мъже-експериментатори, защото те трудно задържат дълга връзка. Въпреки всичко са склонни на почтен семеен живот, стига партньорът им да им предоставя нови предизвикателства в интимния живот.

Диня, Пъпеш

Въпреки, че плодовете се различават помежду си, все пак жените, които са избрали някой от тези плодове са силни личности и обикновено властват над мъжете не само в светския, но и в интимния си живот. По-скоро критични, отколкото отстъпчиви, те изискват всичко от своят партньор. Тези дами или ще ви издигнат или ще ви снижат максимално по време на вашата любовна игра. Внимавайте с тях, защото те могат да са студени като лед, когато не задоволите техните потребности, или да се разгорят като факел, ако все пак налучкате техните чувствителни фибри. И в двата случая, тези дами са по-подходящи за самоуверени и силни мъже.

Грейпфрут, Лимон

Обединителното в тези два плода е техния възкисел вкус. Дамите, които ги предпочитат по стечение на обстоятелствата са доста мелодраматични и често изпадат в криза от всеки неуспех или трудност. Предпочитат ги жени, които са свенливи, скромни и не успяват да се отпуснат пред своя партньор. Интимният живот с тези дами прилича по-скоро на игра на криеница, защото едва ли някога партньорът им ще разбере с кого си има работа. Във всеки момент те реагират по-различен начин на ласките или нежностите, но това би трябвало да предизвиква по-голямо желание в партньора. Интимният живот с тях е интересен и разнообразен, стига да имате нервите да издържите на постоянно променящите се настроения на своята партньорка.

Ябълки

Жените, които предпочитат тези плодове, искат да бъдат превземани бавно, но сигурно. Те не оголват току така тялото и душата си. Винаги остава нещо, което е чисто тяхно и трудно човек може да се досети какво е то. Обичат дългата любовна игра с много внимание и нежност. Обичат да бъдат целувани по време на събличане и не позволяват вниманието на партньора да бъде заето с нещо друго, освен със самите тях. Мъжът, който успее да задържи тяхното внимание за повече от 10 минути, може да приеме, че почти е успял да покори тези силни и същевременно раними създания.